Pages

perjantai 3. lokakuuta 2014

Pienten jalkojen lämmittimiä...

Veljeni tytöt tykkäävät pitää säärystimiä legginssien ja sukkiksien kanssa. Ajattelin sitten, että kumpikin saa jouluna paketista sellaiset, koska tähän asti ovat käyttäneet yksiä ja samoja. 3- ja 7-vuotias. Nyt ei tarvitse enää kinastella kumpi saa pitää säärystimiä, jatkossa on molemmille omat.Malli: Oma
Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöinen 28 g
ja Malabrigo Yarn Sock 7 g
Puikot: 2,5 mmNämä ovat koululaiselle. Väiskiä jäi sukistani yli sen verran, että riittivät juuri tähän projektiin. Yksivärinen lanka tasoittaa resorissa muuten melko värikästä lankaa. Pintaneuleena 3 o, 1 n joustin, joka pitää säärystimen sopivan napakkana ja vältytään toivottavasti säärystimen valumiselta nilkkaan.


Nämä ovat pikkusiskolle. Lankana Baby Cashmerino on mitä ihanin vaikka ihan paljaallekin iholle, mutta konepestävyys on se suurin plussa tällaisissa helposti likaantuvissa asusteissa. Valitettavan usein käsinpestävät jäävät käyttämättä, kun niitä varjellaan ja säästellään pidettäviksi vain erityistilanteissa. Yhtäkkiä huomataankin, että jäivät sitten pieneksi..


Lanka: Debbie Bliss Baby Cashmerino 
Puikot: 3,5 mmMallineule oli tuollaista simppeliä. Harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä toimii aina. Olisin voinut tehdä tuollaiset itsellenikin, jos lankaa olisi ollut enemmän. 

Case Teinille villapaita on jo alkumetreillä. Ohje valittu ja hyväksytty hankkeen tilaajalla. Tänään kävin Kerässä pikaisesti töiden jälkeen, mutta tilaajan haluamaa väriä ei löytynyt. Tai ainakaan aran-vahvuudessa. Tässä ei ole varaa omiin sovelluksiin, tilaaja on herkkäihoinen sekä erityisen tarkka väreistä. Projekti voi helposti kaatua toteuttajan sooloiluihin. 

Mietin tässä, että tilaisinko paitaan langat vai miten tässä etenisi... Ensimmäinen mies-neule ei saa minua innostumaan mistään neulon-tätä-ihan-eri-vahvuisesta-langasta-hommasta. Cascade 220 olisi aina varma valinta. Taidan jättää tätä vähän mietintään. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin lukijat! Pysykää linjoilla ja viettäkää rentouttavaa viikonloppua...12 kommenttia:

 1. Tytöt saavat molemmat kauniit särystimet.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kaikki, mutta varsinkin nuo ylimmät säärystimet, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi kun lanka loppui, olisin tehnyt tuollaiset itsellenikin...

   Poista
 3. Yksivärinen resori oli todellakin hyvä ratkaisu tasapainoittamaan väri-iloittelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Muutama kerros tuo heti jotenkin rauhallisemman tunnelman.

   Poista
 4. Onpa ihanat säärystimet! Harmaa ja pinkki on aina ihan mahtava kombo, ne taisivat tällä kerralla kolahtaa vielä noita värikkäitäkin kovemmin. Sikäli kun se edes on mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Harmaa ja pinkki on todellakin toimiva. Rohkenisikohan testata itselle villatakissakin raitoina?

   Poista
 5. Ihanat säärystimet, siis molemmat! Nuo lämmittävät takuulla. :)

  VastaaPoista
 6. Krisse, Cascadea on tuloillaan. ;-) (Kolmas kerta toden sanoo tämän kommentin kanssa, kaksi äsken rustaamaani katosi ainakin meitsillä taivaan tuuliin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Hyvä. Mä tulen sitten heti hakemaan sitä, kun saapuu.

   Poista
 7. Hurjan hienot säärystimet! :) Mahtavatkohan kadehtia kilpaa toistensa lämmittimiä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todennäköisesti pitävät näitä kumpikin...

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs